Απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού γυναίκας στα Εξάρχεια από τον σύζυγό της μπροστά στα παιδιά τους, ιδιοκτήτης της μπυραρίας Bierhof

Χτες βράδυ, οι κάτοικοι των Εξαρχείων, γίνανε μάρτυρες περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας. Ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας “Bierhof” ( βρίσκεται στην πλατεία Εξαρχείων, Στουρνάρη 6) κακοποιεί συστηματικά τη γυναίκα του. Η γυναίκα αιμόφυρτη μεταφέρθηκε για τις Πρώτες Βοήθειες σε Αυτοδιαχειριζόμενο Ιατρείο της περιοχής από κατοίκους. Ο θύτης παραδέχτηκε πως την κακοποιεί ακόμη και μπροστά στα παιδιά τους.

“Τα ρολά ήταν κατεβασμένα στο μαγαζί και ακούγονταν φωνές/ουρλιαχτά από μέσα. Ακούστηκε ένα “σταμάτα Γιάννη, θα την σκοτώσεις”. Έτρεξε κόσμος από τα γύρω μαγαζιά και άνοιξαν τα ρολά. Βγήκε μια γυναίκα από μέσα που πραγματικά ήταν πάρα πολύ άσχημα χτυπημένη (κατακόκκινη η μια πλευρά του προσώπου της και αίμα να τρέχει από το ανοιγμένο κεφάλι της) και το ακόμη πιο θλιβερό ήταν ότι είχε μαζί και τα παιδιά της(δηλαδή ήταν παρόντα στον ξυλοδαρμό).. Την πήγαμε στο πιο δίπλα μαγαζί όπου σε κατάσταση σοκ είπε ότι “το έχει ξανακάνει 2-3 φορες ακόμη. Μου έχει σπάσει τα μισά δόντια.”

Αντιεξουσιαστές παρείχαν προστασία στην κοπέλα και τα 2 παιδιά της που ήταν σε κατάσταση σοκ. Νοσηλευτής απο την ΑΔΥΕ έδωσε της πρώτες βοήθειες στην κοπέλα και μετά την πήγαν στο νοσοκομείο όπου έκανε 2 ράμματα στο κεφάλι..