Άγρια ομοφοβική επίθεση στα Ψαχνά Ευβοίας

Φαίνεται πως μόνο στο 2015 δεν βρισκόμαστε, καθώς η μεσαιωνική άγνοια πολλών εκφράζεται φοβικά με άσκηση βίας εναντίον του διαφορετικού και του αδύναμου.

Με τις πλάτες της αστυνομίας. Αυτό δεν μας εκπλήσσει.

Ακολουθεί μαρτυρία ατόμου που έπεσε θύμα άγριας ομοφοβικής επίθεσης σε καφέ – μπαρ στα Ψαχνά Ευβοίας.

”Εχθές ήταν τα γενέθλια μου και θα μπορούσαν να ήταν τα τελευταία αν είχαν ξεφύγει λίγο ακόμα τα πράγματα.

Το βράδυ αποφάσισα με μια φίλη και ένα φίλο να βγούμε για ποτό. Όλα κυλούσαν μια χαρά, μέχρι τη στιγμή που ήρθε ο σερβιτόρος να μας ζητήσει να πληρώσουμε και να φύγουμε γιατί όπως μας είπε “Ο ιδιοκτήτης δεν γούσταρε πούστηδες και τραβέλια στο μαγαζί του.”

Αφού πληρώσαμε,μας ζήτησε να φύγουμε αμέσως. Εγώ του είπα θα φύγουμε μόλις επιστρέψει η φίλη μου από την τουαλέτα για να μην μας χάσει. Τότε έκανε νόημα και ήρθαν 5 άτομα.

Τα τρία ξεκίνησαν να με σπρώχνουν προς τα πίσω,με αποτέλεσμα να χάσω την ισορροπία μου και να πέσω κάτω,στην συνέχεια με κλότσαγαν σε όλο το σώμα και με έβριζαν. Όταν ο φίλος μου προσπάθησε να με υπερασπιστεί, τα άλλα δυο άτομα τον έσπρωξαν από τις σκάλες και τον μαχαίρωσαν στο χέρι.

Έμενα με σήκωσε η φίλη μου με οδήγησε έξω και αμέσως ειδοποιήσαμε την αστυνομία. Η συμπεριφορά του αστυνομικού ήταν εξευτελιστική. Μας πήγε όλους στο τμήμα. Ο αξιωματικός υπηρεσίας, γέλαγε εις βάρος μου και επαναλάμβανε συνέχεια πως κουμάντο εδώ μέσα κάνει αυτός. Πέρα από τα στοιχεία του ιδιοκτήτη,οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μου δώσουν τα στοιχεία των άλλων ατόμων. Ζήτησα νερό επειδή ζαλιζόμουν και μου αρνήθηκαν.

Στην συνέχεια λιποθύμησα λόγω των έντονων πόνων που είχα. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο με κρίση άσθματος και σε κατάσταση σοκ.”