Επέμβαση των ΜΑΤ στην Ικτίνου (βίντεο)

Επέμβαση αυτή την στιγμή πραγματοποιούν  διμοιρίες των ΜΑΤ με δεκάδες αστυνομικούς στον πεζόδρομο της οδού Ικτίνου. Οι αστυνομικοί προχωρούν σε εξακρίβωση στοιχείων, ο κόσμος που κάθεται στα γύρω παγκάκια έχει  περικυκλωθεί και όσοι δεν έχουν ταυτότητα προσάγαγονται.

Η νεολαία δεν φαίνεται να διαταράσσεται από το κλίμα πανικού που θέλει να επιβάλλει η αστυνομία, ενώ οι περίπου 60 προσαχθέντες μεταφέρονται στα αστυνομικά τμήματα του Λευκού Πύργου, Άνω Πόλη και Βαρδάρη. Οι προσαχθέντες περιμένουν στην σειρά για να μεταφερθούν με περιπολικά και με συμβατικά της ασφάλειας στα τμήματα.

Νεαρός που προσήχθη με το ποδηλατο του δήλωσε πως δεν μπορεί να αφήσει το όχημα του φοβούμενος μην κλαπεί και για τον λόγο αυτό αστυνομικός τον συνοδεύει πεζό μέχρι το αστυνομικό τμήμα.

Σε άλλη περίπτωση επειδή οι προσαχθέντες δεν χωρούσαν στο περιπολικό άτομο μεταφέρθηκε στο πορτ-μπαγάζ του αυτοκινήτου.!

Δείτε ακόμη:Ικτίνου: Τα τραπεζοκαθίσματα επιτρέπονται, οι συναθροίσεις όχι;

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QzUCesgVp20?width=640px&height=360px&autoplay=0&hd=1&rel=0&autohide=2&showinfo=1&modestbranding=0&theme=dark&iv_load_policy=1&start=0&wmode=opaque]
alterthess.gr