Νέα "Μανωλάδα" στον Μαραθώνα

Με μεθόδους μπράβων της Ν.Μανωλάδας παραγωγός στο Μαραθώνα ζητάει από μετανάστες να φύγουν ενώ τραμπουκίζει και καταστρέφει τις σοδιές τους! Πήρε το αυτοκίνητο του, τύπου τζιπ και εισέβαλε σε χωράφια τα οποία καλλιεργούσαν μετανάστες με αποτέλεσμα να καταστρέψει με τις ρόδες του το μεγαλύτερο μέρος των λαχανικών και άλλων φυτών, λίγο πριν τα συλλέξουν για να πουληθούν.

Ο γνωστός ιδιοκτήτης εκτάσεων στην περιοχή του Μαραθώνα, χθες το πρωί έκανε έφοδο στο σπίτι όπου διαμένουν οι Πακιστανοί μετανάστες και χαστούκισε τον Σανά Ουλλά.

Άρχισε να φωνάζει: «Είστε όλοι σκουπίδια. Σας έχω πει εδώ και δύο εβδομάδες να φύγετε. Πάρτε ταις φρέζες σας και φύγετε. Τι νομίζετε ότι θα μου κάνετε όλοι εσείς Ινδοί και Πακιστανοί που δουλεύετε εδώ; Σας γράφω όλους στα @@@….μου »

Οι Πακιστανοί μετανάστες είναι πρώην εργάτες στη δούλεψη του. Είχαν εργαστεί στον ίδιο παραγωγό πάνω από δέκα χρόνια και νοίκιασαν 25 στρέμματα για να τα καλλιεργήσουν. Μετά έφτασε με το κόκκινο τζιπ του και κατέστρεψε τη σοδειά, προκαλώντας ζημιά κοντά στις 30.000 ευρώ.

Οι παραγωγοί κατήγγειλαν το γεγονός στο Τμήμα Ρατσιστικής βίας της ΕΛΑΣ χθες. Ωστόσο, ο δράστης των καταστροφών συνέχισε να τους ενοχλεί με απειλητικά τηλεφωνήματα σήμερα (Τρίτη 23/6/2015).

Άραγε τι ακριβώς έκανε το Τμήμα Ρατσιστικής Βίας το οποίο για ώρες ολόκληρες δεν αποδέχονταν ότι είναι αρμόδιο; Χρειάστηκε να περιμένουν πάνω από 6 ώρες για να δώσουν κατάθεση!

Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη και την άμεση αποζημίωση των παραγωγών. Ο ρατσισμός δεν χωράει ούτε στο κάμπο του Μαραθώνα, ούτε στη Ν.Μανωλάδα, ούτε πουθενά!

(από κεερφα)