Ελεύθερος και ο ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης-Έναν έναν αφήνουν ελεύθερους τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα!

Τεράστια πρόκληση για τον κόσμο της εργασίας και τα κοινωνικά κινήματα αποτελεί η συγκεκριμένη κίνηση της αστικής δικαιοσύνης. Πρόκειται για επιλογή με τρομερό συμβολισμό αφού άφησαν ελεύθερο τον οργανωτή και καθοδηγητή της πολιτικής δολοφονίας του αγωνιστή και καλλιτέχνη Παύλου Φύσσα.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, αποφυλακίσθηκαν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενος για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Κούζηλος και ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.   Η συγκεκριμένη κίνηση επιδιώκει την επιστροφή των ΝΑΖΙ στην πολιτική ζωή, νομιμοποιώντας και καθιστώντας τους εφεδρεία του αστικού συστήματος εξουσίας.

11898545_900517303328923_8921737206384800880_n
Τα αστικά κόμματα εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, τα ΜΜΕ και το σύνολο του αστικού συστήματος εξουσίας είναι αδίστακτα. Βγάζουν τους ΝΑΖΙ τραμπούκους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής από τη φυλακή γιατί γνωρίζουν ότι μπορούν να παίξουν ρόλο όχι μόνο στην πολιτική αφομοίωση των πληττόμενων από την άγρια Μνημονιακή πολιτική κοινωνικών στρωμάτων, αλλά κυρίως για να συμβάλλουν στην καταστολή των κοινωνικών αντιδράσεων που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει η βάρβαρη αστική πολιτική. Εμείς καλούμε σε εγρήγορση το εργατικό κίνημα.

Οι φονιάδες μεταναστών, οι πρωταγωνιστές της σοβαρότερης Πολιτικής Δολοφονίας των τελευταίων ετών, οι τραμπούκοι εις βάρος εργατικών σωματείων, τα φονικά όργανα των εφοπλιστών, του υποκόσμου, αλλά και του ίδιου του κρατικού μηχανισμού, είτε όταν εμφανίζονται ως Φασιστικά Τάγματα Εφόδου είτε ως Πραιτοριανοί των ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ, πρέπει να διαλυθούν από τους αποφασιστικούς ταξικούς αγώνες που απαιτεί η εποχή μας.

Η ανάπτυξη κοινωνικών αγώνων, η πάλη ενάντια στο φασισμό και τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, η ανατροπή της αστικής πολιτικής και των κυβερνητικών διαχειριστών είναι ο πραγματικός μονόδρομος για τους εργαζόμενους και την νεολαία.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Πολιτική δολοφονία από φασίστες – νεκρός ο 34χρονος Παύλος Φύσσας

athens.indymedia.org