Επίθεση ΜΑΤ και νεοναζί στα Προσφυγικά στην Αλεξάνδρας – Τα ΜΑΤ επνιξαν με χημικά τους καρκινοπαθείς στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας

Στη χούντα μπάτσοι ντύνονταν νοσοκόμοι και ξυλοφόρτωναν στ ασθενοφόρα τραυματισμένους φοιτητές του Πολυτεχνείου.

Τώρα ασφαλίτες χρησιμοποιούν το νοσοκομείο (Άγιος Σάββας) για επιχειρησιακό κέντρο ώστε να δίνουν οδηγίες στους Ματάδες υποδεικνύοντας ποιους να συλλάβουν από την Κατάληψη Προσφυγικών. Εννοείται σε αγαστή συνεργασία με τους φασίστες.

Κατά τ άλλα περιμένετε την αστική δικαιοσύνη να καταδικάσει την Χ.Α. που υποτίθεται πως σήμερα δικάζονταν στελέχη της. (Σιωπή σημαίνει συννενοχή)

Σήμερα το πρωί σύμφωνα με καταγγελίες στο διαδίκτυο τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στα προσφυγικά στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και προχώρησαν σε προσαγωγές δύο ατόμων και σε συλλήψεις έντεκα ατόμων.

Ενημέρωση από ΓΑΔΑ: οι 6 προσαγωγές αφέθηκαν,ένας προσαχθείς παραμένει.Οι 2 συλλήψεις ισχύουν. Άλλες 3 προσαγωγές (μεσημέρι)

Video: https://www.facebook.com/siopi.simenei.synenoxi/videos/1115324425190149/

Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί μετά τα ΜΑΤ ακολούθησαν και οι νεοναζί. Θυμίζουμε πως στην περιοχή διεξάγεται σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τις καταγγελίες τα ΜΑΤ, στο πέρασμά τους έχουν σπάσει πόρτες σπιτιών!

14908314_1115375835185008_290054973306462958_n 14925466_1115375841851674_6083266198604451134_n

Τα προσφυγικά βρίσκονται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας πολύ κοντά στο Εφετείο. Από το πρωί υπήρξε κάλεσμα για περιφρούρηση της γειτονιάς των προσφυγικών από κατοίκους και αλληλέγγυους. Η ένταση ξεκίνησε όταν πίσω από τις προσφυγικές κατοικίες πέρασαν μέλη της Χρυσής Αυγής που κατευθύνονταν προς το Εφετείο όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, τότε οι αντιεξουσιαστές άρχισαν να εκσφενδονίζουν μία βροχή από πέτρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες χτυπήθηκε επίσης ενας αστυνομικός ο οποίος έχει μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αντιεξουσιαστές και αλληλέγγυοι βρίσκονται στις ταράτσες.

Σύμφωνα με καταγγελία εργαζόμενου στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας τα χημικά των ΜΑΤ έχουν κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα στα εργαστήρια, στους θαλάμους και σε κεντρικούς χώρους του Νοσοκομείου

Σύμφωνα με καταγγελία ενός εργαζόμενου στον Άγιο Σάββα και του γνωστού χειρούργου Παναγιώτη Παπανικολάου, τα χημικά που πέταξαν τα ΜΑΤ έχουν κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” όπου νοσηλεύονται καρκινοπαθείς. Η οσμή των χημικών στα ργαστήρια, στους θαλάμους και σε κεντρικούς χώρους του Νοσοκομείου.

Εντός ημέρας καταγγελίες από Σωμ. Εργ/νων “Αγ. Σάββα” & ΕΙΝΑΠ. Μείζον θέμα για πολιτ. ηγεσίες Υπ. Προ-Πο & Υγείας.

Επίσης καταγγελίες έγιναν πως ασφαλίτες μπούκαραν στο νοσοκομείο και καθοδηγούσαν τα ΜΑΤ από εκεί..

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Παπανικολάου ο διοικητής του νοσοκομείου λέει πως ούτε καν αυτός είχε κάποια ενημέρωση από ΕΛΑΣ. “Σαν τους κλέφτες” μπήκαν. Στο διαδίκτυο αναφέρεται πως άνδρες της αστυνομίας με πολιτικά καθοδηγούσαν τα ΜΑΤ μέσα από το Νοσοκομείου

πηγή: alfavita Σιωπή σημαίνει συννενοχή