Οι εμετοί του κράτους ξερνάνε μίσος για την αρπαγή του ανήλικου γιου Ρούπα – Μαζιώτη

αυτή είναι η Ντίνα Μπατζιά. Αφού έγραψε αυτή την αθλιότητα στο προφίλ της το κατέβασε. Η Ντίνα Μπατζιά είναι μέλος της Κ.Ε. σύριζα και παραγωγός στο ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο.

“Ο γιος ΣΟΥ; Δεν είναι γιος ΣΟΥ μαλάκα. Είναι ένα αυτόνομο, ανήλικο, μέλος της κοινωνίας μας. Ένα απροστάτευτο ανήλικο που το γέννησες και το άφησες να μεγαλώνει σε επικίνδυνες συνθήκες. Και χρέος όλων μας είναι να προστατευθεί. Οταν θα βεβαιωθεί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό θα το μάθεις. «Επαναστάτες» σκ…”

Η Μπατζιά αποφάσισε για τον γιο της Ρούπα και του Μαζιώτη. Η Μπατζιά γουστάρει σαδιστικά την απαγωγή ενός παιδιού από το κράτος που υπηρετεί πιστά. γουστάρει την απαγωγή και τον ενεδεχόμενο εγκλεισμό του σε ένα από τα καλοπληρωμένα ιδρύματα “στέγης” ανηλίκων. Τα ίδια ιδρύματα όπου καταλήγουν παιδιά αστέγων, μεταναστών, ρομά. Ιδρύματα που πληρώνονται αδρά για κάθε παιδικό κεφάλι που φυλακίζουν στην κατάθλιψη.

Είναι το κράτος. Είτε το πείτε σύριζα είτε το πείτε δεξιά, είναι το κράτος. Η κάθε Μπατζιά εμετικά και με κάθε θράσος το υπηρετεί.

Στο μονοπάτι της Μπατζιά ακολουθούν πολλά εμετικά δίποδα. Μια ματιά στο twitter Ρουπα θα σας πείσει.

Vectrum