Στην 43η μέρα απεργίας πείνας ο Mohamed μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο

Μια διευθύντρια κλινικής αρνείται εδώ και μέρες να δώσει τα ιατρικά έγγραφα στον δικηγόρο του Mohamed. Λες και το νοσοκομείο είναι το μαγαζί της, το τσιφλίκι της. Σωπαίνουμε. Πάλι.
Οι θεσμικοί επιδίδονται σε εκδηλωσούλες ξεπλένοντας στην κανάτα της ευαισθησίας τα χέρια τους γεμάτα αίμα. Αίμα ανθρώπων που σκοτώνονται στις χώρες τους, που πνίγονται στις θάλασσες, που παγώνουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Ευρωπαικού “πολιτισμού“.”

23/1/17: “Ο Mohamed A. διανύει σήμερα την σαρακοστή δεύτερη ημέρα απεργίας πείνας , γεγονός που επιφέρει έντονη ψυχολογική όσο και σωματική κατάπτωση . Ένας άνθρωπος που επιδιώκει να συνεχίσει τον αγώνα του και το δίκαιο αιτημά του , με κόστος μόνιμες σωματικές βλάβες ,  βρίσκεται αυτή τη στιγμή κάτω από την εκδικητική μεταχείριση της διευθύντριας της Α’ παθολογικής κλινικής του Βοστάνιου Νοσοκομείου Κ. Κουρόγλου και του κατασταλτικού μηχανισμού . Παρά τις αρχικές διαβεβαίωσεις για νοσηλεία στο νοσοκομείο εως την λήξη του αγώνα του απεργού πείνας , πριν λίγες ώρες πραγματοποιηθήκε η μεταφορά του Mohamed A. στο Α.Τ. Μυτιλήνης , ενώ ο φόβος της απέλασής του αυξάνεται.”

τηλ. επικοινωνια με τον μοχαμεντ.βρισκεται εξασθενημενος με ζαλαδες στα κρατητηρια.ζητα να δεχθει ιατρικη βοηθεια

Αιτηση δικηγορου να μεταφερθει για εξετασεις στο νοσοκομειο. αρνηση του διοικητη να τον μεταφερουν.

Mετα τις συνεχιζομενες πιεσεις απο αλληλεγγυους-ες και δικηγορους ο Μ.Α οδηγηθηκε στο νοσοκομειο

… οπου και κριθηκε ξανα αναγκαια η νοσηλεια του ” (via twitter)