Έγκλημα στον Ασπρόπυργο – 3 εργάτες τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου

Ακόμη ένα εργοδοτικό έγκλημα που πέρασε στα ψιλά. Αλλοι τρεις εργάτες έρχονται να προστεθούν σε έναν ατελείωτο κατάλογο εργατικών εγκλημάτων. Όμως η είδηση της χτεσινής ημέρας ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του πρώην πρωθυπουργό και των μπράβων του και όχι ότι τρεις εργάτες είναι νοσοκομείου οι δύο διασωληνωμένοι, από έκρηξη ώρα μισθωτής σκλαβιάς.

“Σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Αττικόν» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ό,τι οι τρεις τραυματίες είναι ηλικίας 33, 40 και 27 ετών.

«Οι δύο διασωληνώθηκαν άμεσα και φέρουν εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού, στο πρόσωπο, τον κορμό και τα άκρα», σύμφωνα με την ανακοίνωση. Ο ένας «μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας και ο δεύτερος θα αντιμετωπιστεί σε Μονάδα άλλου Νοσοκομείου καθώς γίνονται οι δέουσες ενέργειες για τη μεταφορά του. Ο τρίτος τραυματίας, είναι σε καλή κατάσταση και παραμένει στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας για παρακολούθηση».

Σύμφωνα με πληροφορίες απο την Πυροσβεστική, προκλήθηκε έκρηξη σε τρίλιτρη φιάλη υγραερίου, εντός του χώρου κατασκευής φιαλών, ωστόσο άνθρωποι της εταιρείας προσπαθώντας να τα κουκουλώσουν, υποστηρίζουν ότι δεν σημειώθηκε έκρηξη, αλλά “εκτόνωση αερίου” που προκάλεσε μεγάλη φλόγα, απο την οποία τραυματίστηκαν οι υπάλληλοι που βρίσκονταν ακριβώς επάνω απο την φιάλη.

Απο την έκρηξη δεν προκλήθηκε πυρκαγιά ούτε χρειάστηκε τελικώς η επέμβαση των πυροσβεστών.” (από Γενική Απεργία Διαρκείας)