Συγκέντρωση ενάντια στον φασισμό και την τρανσφοβία

Ο νόμος για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή από φασιστικές οργανώσεις, ατομικότητες και θρησκόληπτους/-ες για να καλέσουν εθνικιστική/ φασιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Είμαστε αντικυβερνητικά υποκείμενα και συλλογικότητες. Τα “ψίχουλα” που έδωσε η κυβέρνηση Σύριζα στα trans, intersex και non-binary υποκείμενα με τον λειψό νόμο που ψηφίστηκε δεν μας αρκούν ούτε κατά διάνοια. Παρ’ όλα αυτά, χωρίς να προτείνουμε καμία κυβερνητική στήριξη, πιστεύουμε οτι η νομική κατοχύρωση είναι θέμα επιβίωσης για ΛΟΑΤΚΙΑ+ -και ειδικά trans και inter- άτομα. Πιστεύουμε οτι δεν πρέπει να αφήσουμε τα φασιστικά καλέσματα ανεμπόδιστα. Η τρανσφοβική τους ρητορική και φυσικά η φασιστική τους δράση πρέπει να καταπνιγεί. Καλούμε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 22/10 με αντιφασιστικό, αντιτρανσφοβικό και αντιπρατριαρχικό πρόταγμα.

Μισογύνικος, πατριαρχικός και ομοτρανσφοβικός λόγος κομμένος. Ο μισογυνισμός δεν είναι θεωρητική κουβέντα, γύρω μας κακοποιούνται και δολοφονούνται γυναίκες και μη αντρικά υποκείμενα. Ο συντονισμός ζητάει τη συμμόρφωσή σας.

Πρωτοβουλία για ενα Aυτοοργανωμένο Pride των Αναγκών και των Επιθυμιών μας