ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ!

Σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα και με τον απίστευτο τίτλο «Η Λάρισα αντιδρά στο σύμφωνο συμβίωσης» η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου εκφράζει με ανακοίνωσή της την αντίθεσή της στο σχετικό νομοσχέδιο που βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση και επεκτείνεται και στα ομόφυλα ζευγάρια.

Κάνοντας λόγο για «διαστροφή» και φτάνοντας στο σημείο να εξισώνει την ερωτική επιλογή προς το ίδιο φύλο με την παιδεραστία, την κτηνοβασία και τη νεκροφιλία (!!) που άπτονται της ψυχιατρικής και είναι ποινικά κολάσιμες η ανακοίνωση καλεί το λαό να ξεσηκωθεί «ενάντια στους σχεδιασμούς για τον πνευματικό και φυσικό του αφανισμό… και τον υπουργό Δικαιοσύνης να αποσύρει το εν λόγω ν/σ».

Από το απίστευτο σε χαρακτηρισμούς και απλουστεύσεις κείμενο δεν εξαιρούνται και οι βουλευτές από τους οποίους και ζητείται «… να μην συνεργήσουν με την ψήφο τους στη νομιμοποίηση του σοδομισμού»!

Τη μοναδική σε ύφος, ήθος και χριστιανική… αγάπη ανακοίνωση υπογράφουν εκπροσωπώντας (;;;) ολόκληρη τη Λάρισα σύμφωνα με τον τίτλο 9 σύλλογοι και χριστιανικές οργανώσεις.

Ήμαρτον…

Ειρήνη Παπουτσή

paidis