Πώς να δέρνετε τη γυναίκα σας και άλλες οδηγίες γάμου

Έναν έντυπο συμβουλευτικό οδηγό γάμου μοιράζει η δημοτική αρχή στην Κιουτάχεια της Τουρκίας στους δημότες της. Αυτός περιέχει πρακτικές συμβουλές, όπως το «πως να δέρνετε τις γυναίκες σας»!

Ο οδηγός 394 σελίδων έχει τίτλο «Γάμος και Οικογενειακή Ζωή» κι έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νεόνυμφους να έχουν «πετυχημένους και ευτυχισμένους γάμους», όπως αναφέρεται στον πρόλογο του. Βέβαια οι συμβουλές που δίνει βασίζονται στους θρησκευτικούς κανόνες της Σαρία.

Οι σύμβουλοι γάμου της Κιουταχείας σημειώνουν τι η πολυγαμία δημιουργεί υγιή «ανταγωνισμό» μέσα στον γάμο.

Επίσης υπενθυμίζουν ποιος κάνει κουμάντο…

«Μια γυναίκα που δεν ντύνεται για τον άνδρα, που δεν είναι υπάκουη στον άνδρα της ο οποίος είναι η κεφαλή της οικογένειας, μπορεί να ξυλοκοπηθεί» αναφέρει χαρακτηριστικά ο οδηγός.

Όσο για τις συζύγους, τις συμβουλεύει αφού τις δείρουν, να ντυθούν σεξουαλικά και να σερβίρουν στους άνδρες τους καφέ πριν συμφιλιωθούν κάνοντας έρωτα. Τις συμβουλεύει επίσης να μην μιλάνε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής γιατί αν μείνουν έγκυες το παιδί θα εμφανίσει κατά πάσα πιθανότητα τραυλισμό.

Επίσης, το έντυπο είναι υπέρ των γάμων από την ηλικία των 10 ετών.

ΠΗΓΗ: TVXS 12-1-17

Ας σχολιάσουμε όμως ότι ο μόνος νόμιμος γάμος στην Τουρκία είναι ο πολιτικός, και σε ηλικία όχι μικρότερη των 18 χρόνων. Ο θρησκευτικός γάμος είναι εθιμικός. Βέβαια, όταν επανέρχονται σε σύγχρονες χώρες όπως η Τουρκία, τέτοια αναχρονιστικά εγχειρίδια, προερχόμενα μάλιστα από δήμους, αναρωτιόμαστε πού πάμε, ή προς τα που επιστρέφουμε… Πού είσαι Κεμάλ Ατατούρκ να δεις τις εξελίξεις?

Σ.Β.

tomov