Όσο υπάρχουν Λουκμάν και Λαγοί…

17/1/13: 3 τα ξημερώματα ο Σαχζάντ Λουκμάν πηγαίνοντας για μεροκάματο σφάζεται από τους χρυσαυγίτες Δ. Λιακόπουλο και Χ. Στεργιόπουλο.

4 χρόνια μετά. 17/1/17.

Οι χρυσαυγίτες δολοφόνοι είναι ελεύθεροι, “δημοκράτες”, νομιμοποιημένοι, ποζάρουν χαμογελώντας στο φακό πλάι πλάι – όπως πάντοτε έκαναν – με τα κυβερνητικά στελέχη και…ακόμη κάνουν πογκρόμ και επιθέσεις. Ευτυχώς μπορούν οι πολίτες αυτής της χώρας να κοιμούνται ήσυχοι γιατί οι ‘τρομοκράτες”, οι “ποινικοί” είναι φυλακή

17/1/17 : Ο Λαγός με τα πρωτοπαλίκαρά του το μεσημέρι επιτίθεται σωματικά σε γονείς και δασκάλους δημοτικού σχολείου που δέχτηκε παιδιά μεταναστών από το κέντρο κράτησης στο Σχιστό για να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο δημοτικό.

Ο Λαγός κι ο κάθε λαγός του κράτους θα τρέχει να υπενθυμίζει σε όσα άτομα  ξεχνούν τον Λουκμάν και τον κάθε Λουκμάν, πως είναι εδώ για να φιμώσουν, να εξαφανίσουν, να δολοφονήσουν κάθε σκέψη, πράξη, συνείδηση που αντιστέκεται, που αντιδρά, που αψηφά, που δεν υποτάσσεται σε μια κανονικότητα στερεοτυπική και καθως πρέπει, που βρωμάει φασισμό και κρατική καταστολή.

Κι ο σύριζα, όπως κάθε κόμμα που κυβερνά ή ευελπιστεί να κυβερνήσει ή να εκλεγεί, ως ακόμη ένας υπηρέτης του κράτους είναι εδώ για να ξεπλένει τους φασίστες, να κρατά ομήρους 6χρονα, να απαγορεύει την αναμετάδοση ειδήσεων θανάτων μεταναστών στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να βγάζει selfie μαζι με δολοφόνους.

Όσο υπάρχουν Λουκμάν δολοφονημένοι από Λαγούς, η σιωπή θα αθωώνει και θα ξεπλένει τους λαγούς του κράτους.

Vectrum