Απόπειρα βιασμού στο Χορευτό Πηλίου

Σύμφωνα με μαρτυρίες παραθεριστών στο Χορευτό Πηλίου:

Στις 17 Αυγούστου κατά τις 8.00 το πρωί μια κοπέλα βγήκε έξαλλη από το beach bar ΑΡΙΑ που βρίσκεται στην παραλία του Χορευτού.

Είχε εμφανέστατες εκδορές σε χέρια και πρόσωπο και ζήτησε βοήθεια από περαστικούς. Τους είπε πως το αφεντικό της προσπάθησε να τη βιάσει και δεν της δίνει τα χρήματα που της χρωστάει, μετά από μεροκάματα που έκανε στο μαγαζί του.

Το μόνο που ήθελε ήταν να πάρει τα χρήματά της και να εξαφανιστεί. Μετά από λίγο κατέφτασε περιπολικό της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη να δώσει αυτά που χρωστούσε στην κοπέλα , όπως και έγινε. Τη ρώτησαν αν ήθελε να κάνει μήνυση και αυτή αρνήθηκε. Εκεί και έληξε η όλη ιστορία.

Οι μάρτυρες του περιστατικού ρωτήσανε και μάθανε πως ο ιδιοκτήτης του beach bar ΑΡΙΑ έχει επανηλειμμένα στο παρελθόν συμπεριφερθεί πάρα πολύ άσχημα σε εργαζόμενους στην επιχείρησή του με αποκορύφωμα την απόπειρα βιασμού της κοπέλας , που ήταν αλλοδαπή. Η χυδαία συμπεριφορά του σε βάρος των εργαζομένων ήταν γνωστή και στους αστυνομικούς, που του έκαναν επίπληξη (λεκτική) και σταμάτησαν εκεί.

Παραθεριστές του Χορευτού που έτυχε να βρίσκονται εκεί, πήρανε τη πρωτοβουλία να γνωστοποιήσουν το συμβάν, έχοντας τη πεποίθηση πως τέτοιες συμπεριφορές από εργοδότες δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες και αναπάντητες , τη στιγμή που από τη μια μεριά ίσως οι ίδιοι οι παθόντες φοβούνται μην εκτεθούν και από την άλλη «η δικαιοσύνη τους» παραμένει απλός θεατής.