Το «θηρίο» βρυχάται, αλλά κανείς πλέον δε το φοβάται

Το «θηρίο» βρυχάται, αλλά κανείς πλέον δε το φοβάται. Οι «ημέρες του έχουν τελειώσει». Η ημέρα της κρίσης φθάνει για να απολογηθεί για όλες τις πράξεις του.
Δεν θα παρακολουθήσουμε πλέον τα όσα δηλώνει για την αγανάκτηση της κοινής γνώμης του Βόλου και επίσης τα όσα ασυνάρτητα γράφει το Γραφείο Τύπου του, που ως φαίνεται, ζει στην «χρυσή κλούβα» του άρχοντα.
Η δική μας άποψη είναι ότι όσοι κατηγορούνται για ενέργειες οι οποίες ζημίωσαν την πόλη, να καθίσουν στο εδώλιο.
Η Δικαιοσύνη είναι αυτή που αποφασίζει όπως και θα αποφασίσει και για τον κ. Μπέο για τα όσα κατηγορείται από τις Εισαγγελικές αρχές, οι οποίες τον έστειλαν στην φυλακή και του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα.
Η εμμονική προσπάθειά του για την αποδόμηση συμπολιτών οι οποίοι δεν συμφωνούν με το φαινόμενο Αχιλλέα Μπέου, συνεχίζεται καθημερινά, όπως και δημοσιογράφων που δεν σιωπούν.
Ο κ. Μπέος που έχει την «Χρυσή Αυγή» συμπαραστάτη του, ψήφισε Ν.Δ. για να σώσει αποκλειστικά το σαρκίο του (γνωρίζουμε το παρασκήνιο), από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και κοκκινίζουν παράλληλα οι παλάμες του, από το χειροκρότημα στον Αλέξη Τσίπρα… Όλα αυτά, μόνο από ψυχολόγο μπορεί να εξηγηθούν.
Εμείς δεν μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε πλέον. Δε μπορούμε όμως, να μην κάνουμε τις επισημάνσεις μας, στο νέο κείμενο του «Μακιαβέλι» που προσπαθεί να κάνει το μαύρο –άσπρο.
Εφόσον η γραμματέας του δημάρχου ξέχασε το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το «Μουσείο της Πόλης» και το θυμήθηκε ύστερα από μήνες, και αφού η «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» το αποκάλυψε, γιατί αλήθεια, σήμερα επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ότι δεν έχει καμία σημασία αυτό το πόρισμα, διότι έχει ήδη επιληφθεί η Δικαιοσύνη; Πριν λίγες ημέρες, ο δήμαρχος, δεν ήταν αυτός που πήγε στον Εισαγγελέα; Δεν κατέθεσε μήνυση ζητώντας να διερευνηθεί;
Τουλάχιστον ο Μακιαβέλι που έχει δίπλα του, δεν του θυμίζει τι έλεγε ο…ξεχασιάρης;
Δεν πρέπει επίσης να του υπενθυμίσει τι λέει κάθε μέρα εναντίον συμπολιτών μας; Μήπως πρέπει εκτός από τη λέξη «κ……….» στην κα Κοκκινάκη να του θυμίσουμε τι είπε στο Δ.Σ. των κωπηλατών της Αργούς στο γραφείο του;
Τι είπε στον συμπολίτη ταξιτζή στην Ιάσονος την 1η Ιανουαρίου, τι έκανε στην πιάτσα των ταξιτζήδων, τι είπε εναντίον του Π. Σκοτινιώτη, του Μ.Πατσιαντά, της Κέρσας Σπανομήτρου, της Φωτεινής Κοκκινάκη, του Νίκου Κανελλή;
Ουκ έστιν αριθμός πολιτισμένων παρεμβάσεων…
Αντί να τον «μαζέψουν», βγαίνουν καθημερινά να τον υποστηρίξουν. Στο τέλος όλοι όσοι σιωπούν, θα καταταχθούν στους «υπασπιστές» του, που θα απολογηθούν στους πολίτες, οι οποίοι δυστυχώς είναι στα … μισά του έργου που παίζεται στην πόλη…

magnesianews.gr