Ο παιδεραστής με το βαν των οργίων είχε μέχρι και 5 ραντεβού ημερησίως

Απόλυτο σοκ έχει προκληθεί στο πανελλήνιο, καθώς ο 40χρονος παιδεραστής που είχε προτίμηση στα αγόρια, υπέβαλε σε βασανιστήρια και βιασμό ανήλικο κοριτσάκι που του είχε πει ψέμματα για το φύλο της! Την μετέφερε σπίτι του, την κούρεψε γουλί, την βίασε και την παράτησε στον δρόμο! Κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ είχε ξανακατηγορηθεί στο παρελθόν!

Δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους το τι συνέβαινε μέσα στο βαν του ανθρωπόμορφου αυτού τέρατος που ασελγούσε σε ανήλικα παιδάκια, κυρίως αγόρια.

Συνελήφθη την Κυριακή επ’ αυτοφώρω την ώρα που επιβίβαζε 13χρονο αγόρι στο ειδικά διασκευασμένο βαν για τις ανώμαλες ορέξεις του.

Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, ο 40χρονος έχει ξανακατηγορηθεί τον Νοέμβριο του 2014 για παρεμφερή υπόθεση και συγκεκριμένα για αποπλάνηση και βιασμό μιας 14χρονης κοπέλας.

Αν και η μικρή τον αναγνώρισε και σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του η υπόθεση δεν προχώρησε, καθώς δεν εκδόθηκε ποτέ ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, κάτι για το οποίο κάποιοι μέσα στο αστυνομικό σώμα θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ελληνικού Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 40χρονος εμφανίζονταν ως “εξομολόγος” και τα παιδιά του έλεγαν τα προβλήματά τους. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών πολλά παιδιά μιλούσαν μαζί του, ίσως και εκατοντάδες!

Στο απόγειο της αποκρουστικής δρασης τους εκτιμάται ότι είχε 5 ραντεβού την ημέρα με ανήλικα παιδιά με ότι αυτό συνεπάγεται!

Σημειώνεται ότι έχει σταλεί και σήμα στην Ιντερπολ καθώς μιλούσε και με παιδιά από το εξωτερικό!

Η διερεύνηση της υπόθεσης η οποία επιλύθηκε τελικά από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ξεκίνησε μετά από σχετική ψηφιακή καταγγελία στο επιχειρησιακό κέντρο CYBERALERT της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία υπήρχε διαδικτυακή συνομιλία του 40χρονου με τον 13χρονο ανήλικο για μεταξύ τους συνάντηση.

Άμεσα άρχισε η παρακολούθηση του συγκεκριμένου ατόμου και στο σημείο που είχε κλειστεί το ραντεβού εντοπίστηκε ο 40χρονος ο οποίος είχε ήδη βάλει μέσα στο βαν τον 13χρονο. Τότε έγινε επιχείρηση από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ παράλληλα «ελευθέρωσαν» τον ανήλικο.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγάκι, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε προβεί σε ειδική διαμόρφωσή του, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκαν στρώμα, κουβέρτες, μαξιλάρια, ανεμιστήρας, αλλά και κατάλληλος φωτισμός.

Επίσης, στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν σχετικά σύνεργα για την τέλεση ασελγών πράξεων, καθώς και σοκολάτες, μπισκότα, παιδικά ροφήματα κ.λπ. για να δελεάζει τα παιδιά!

Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα, σε κινητό τηλέφωνο του δράστη, βρέθηκε και πρωτότυπο υλικό παιδικής πορνογραφίας με άτομο στα όρια της ανηλικότητας, του οποίου εξετάζονται η ταυτότητα και η ακριβής ηλικία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ