Συνταξιούχος αστυνομικός βασάνισε μέχρι θανάτου 81χρονο ρακοσυλλέκτη στα Σπάτα με teaser

Βασάνισαν μέχρι θανάτου έναν 81χρονο ρακοσυλλέκτη, γιατί πίστεψαν τις φήμες για κρυμμένο θησαυρό χιλιάδων ευρώ στο φτωχικό του σπίτι στα Σπάτα.
Ο λόγος για έναν 46χρονο Δημοτικό Υπάλληλο σε Δήμο της Δυτικής Αττικής κι έναν συνταξιούχο αστυνομικό 50 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για την άγρια δολοφονία του άτυχου ηλικιωμένου.

Οι δυο δράστες είχαν πιστέψει τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τον άτυχο ρακοσυλλέκτη, που τον ήθελαν μέσα στο φτωχικό του σπίτι στα Σπάτα ανάμεσα στα παλιά αντικείμενα να έχει κρυμμένα 300.000 ευρώ.

Ο πρώην Αστυνομικός και ο συνεργός του, το πρωί της Δευτέρας πήγαν στο σπίτι του 81χρονου στα Σπάτα, όπου εμφανίστηκαν στον άτυχο ρακοσυλλέκτη ως Αστυνομικοί της Ασφάλειας και του είπαν πως εκκρεμεί υπόθεσή του για ένα τροχαίο και έχουν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και πρέπει να τον μεταφέρουν στο Τμήμα.

Οι δυο δολοφόνοι έβαλαν χειροπέδες στο ανυποψίαστο γέροντα και τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους. Αντί για το τοπικό Τμήμα, όπως πίστευε ο 81χρονος, τον μετέφεραν στο εξοχικό του δημοτικού υπαλλήλου στους Αγίους Θεοδώρους.
Εκεί οι δυο συνεργοί ανέκριναν τον άτυχο ρακοσυλλέκτη για να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένο το θησαυρό με τα χιλιάδες Ευρώ, και τον βασάνισαν με εκκενωτή ηλεκτρικής ενέργειας (taser) μέχρι που ο 81χρονος άφησε εκεί την τελευταία του πνοή!

Απτόητοι ο πρώην αστυνομικός και ο δημοτικός υπάλληλος, πήραν το αυτοκίνητο τους και πήγαν εκ νέου στα Σπάτα, προκειμένου να ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι του νεκρού -πλέον- ρακοσυλλέκτη.

Στο μεταξύ μια γειτόνισσα που δεν είχε αντιληφθεί το τι είχε συμβεί στον 81χρονο, ενημέρωσε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς είχε να δει από το πρωί τον άτυχο γέροντα και παρακάλεσε τους Αστυνομικούς να στείλουν ένα περιπολικό, προκείμενου να δουν εάν έχει συμβεί κάτι κακό στο ηλικιωμένο ρακοσυλλέκτη.

Ήδη όμως οι δυο δολοφόνοι είχαν φθάσει στα Σπάτα και είχαν μπει στο φτωχικό του θύματος τους, ψάχνοντας για τον θησαυρό.

Την στιγμή που έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος, οι δυο δολοφόνοι ήταν στο εσωτερικό του σπιτιού και αμέσως κατάλαβαν πως οι άνθρωποι του Νόμου ψάχνουν τον ηλικιωμένο ρακοσυλλέκτη και έσπευσαν να κρυφτούν.

Βέβαια οι αστυνομικοί τους ανακάλυψαν και τους μετέφεραν στο Τμήμα όπου και αποκάλυψαν το έγκλημα τους. Μάλιστα αστυνομικοί της Ασφάλειας πήγαν στους Αγίους Θεοδώρους όπου βρήκαν στο εξοχικό του 46χρονου το πτώμα του άτυχου ρακοσυλλέκτη.

newsit.gr