Προσέλαβε 20χρονη φοιτήτρια για οικιακή βοηθό, την έδεσε στο κρεβάτι και την βίασε

Το βράδυ της Τετάρτης 50χρονος ακινητοποίησε 20χρονη φοιτήτρια οικιακή βοηθό στην Δάφνη, την έδεσε στο κρεβάτι και την βίαζε επί ώρες ενώ είχε τοποθετήσει παντού κάμερες, όπως και στο κεφάλι της κοπέλας για να καταγράφει τις κινήσεις του.

“Η άτυχη φοιτήτρια από την επαρχία που ζούσε στου Ζωγράφου, για να βγάλει κάποια έξοδά της είχε βάλει αγγελία σε εφημερίδα ως οικιακή βοηθός ενώ είχε ενταχθεί και σε ένα πρόγραμμα παροχής βοήθειας στο σπίτι του Δήμου Δάφνης.

Την προσέλαβε το τελευταίο περίπου μήνα ένας 50χρονος στον οποίο είχε προλάβει να πάει μόλις 3-4 φορές για να του καθαρίσει το σπίτι. Χθες, ο δράστης ακινητοποίησε την κοπέλα πιθανόν με αιθέρα, την οδήγησε στο κρεβάτι όπου και την έδεσε και την βίαζε και ασελγούσε σε βάρος μέχρι το πρωί!

Οι γονείς της κοπέλας που είχαν ανησυχήσει γιατί μιλούσε συνέχεια μαζί τους και δεν την έβρισκαν από χθες, ήρθαν σήμερα το πρωί από την επαρχία και κατευθείαν μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου για να προβούν σε αναγγελία εξαφάνισης.” (news247)

Μέσω του δήμου Ζωγράφου τα στοιχεία βρέθηκαν και ο 50χρονος συνελήφθη στις 11 το πρωί της Πέμπτης, ο οποίος αρχικά δήλωσε πως η κοπέλα δεν βρίσκεται εκεί και πως είχε φύγει, ενώ η 20χρονη μεταφέρθηκε νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.