Τα χαιρετίσματά μας στο Δήμο Βόλου

©Τα χαιρετισματα μας στους δημους-δημιους, για την αντιμετωπιση που θελουν να εφαρμοσουν στα αδεσποτα της περιοχης τους…

Το αισχος δεν εχει τελος… Και ποτε βεβαια κανενα αισχος δεν εχει μεση και τελος, παρα μονο αρχη…

… Και φυσικα αναφερομαστε στο αισχος του Βολου, που αφορα την αποφαση του δημαρχου να αφανισει τα αδεσποτα της περιοχης του. Αποφασιζει και διατασει λοιπον, χωρις πρωτα να εχει βρεθει χωρος που να αποτελεσει καταφυγιο??? (η ασυλο)??? χωρις να υπαρχει το αναλογο προσωπικο που να κανει αυτη τη δουλεια, θελοντας να αναθεσει σε ιδιωτη αυτη την υποθεση. Με ποιες προυποθεσεις???

Γιατι δεν μας λεει, αφου περισυλλεγουν τα ζωα, τι θα γινει απο εκει και περα με αυτα??? Οσο πιο λιγο ενημερωνει για τις κινησεις του, τοσο πιο υποπτες ειναι…

… Και βεβαια, μας εχει διδαξει το παρελθον οτι οταν δρουν ετσι οι δημοτικες αρχες, δυο πραγματα συμβαινουν: Η ασυλοποιουνται, στοιβαγμενα το ενα επανω στο αλλο, χωρις καν τις υποτυπωδεις συνθηκες υγιεινης και διατροφης, με αποτελεσμα να ειναι καταδικασμενα σε θανατο μια ωρα αρχυτερα, η πηγαινουν κατευθειαν στα θυμαρακια.

Ετσι κι αλλιως, με τον εναν η με τον αλλο τροπο, καταδικασμενα ειναι… Εξαιρετο… εργο, με εξ’ ισου… εξαιρετα… αποτελεσματα. Εαν συμπεριφερεται ετσι στα ζωα της περιοχης του, μην σας κανει εντυπωση αν αυριο μεθαυριο, φερθει ετσι και στους δημοτες της περιοχης του. Ετσι κι αλλιως εχει ξεκινησει να το κανει, βριζοντας οσους δημοσιογραφους εχουν αποφασισει να βγαλουν τα απλυτα του στη φορα…

… Και ολες αυτες οι δρασεις και οι αντιδρασεις, μαρτυρουν το ποιον του ανθρωπου, το οποιο ειναι καταπτυστο.

Καλο θα ηταν, οσοι δημοτες του Βολου αγαπουν εστω και λιγο τα ζωα και πανω απ’ ολα σεβονται τον εαυτο τους, ας κανουν καποιες ενεργειες, ωστε να μην εκτυλιχθουν σκηνες φρικης μπροστα στα ματια τους και στα ματια των παιδιων τους.

Θα δουν ζωα να τα σερνουν με πνιχτες, τα οποια στην αγωνια τους να απελευθερωθουν, θα αυτοτραυματιζονται, η θα τραυματιζονται απο τους ιδιους τους μπογιες. Αυτο που ολοι οι δημοι σε λιγο θα διαφημιζουν για εξειδικευμενο προσωπικο… Και βεβαια κανεις δεν ξερει απο εκει και περα αυτα τα ζωα τι θα απογινονται.

Ισως καποιοι δημοτες να ικανοποιηθουν απο αυτη τη δουλεια. Επομενως, αυτη η κινηση γινεται και για ψηφοθηρικους λογους. Καποιοι αλλοι να ειστε σιγουροι οτι θα αηδιασουν… Και μαλλον θα προκειται για την πλειοψηφια.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΙΚΗ. ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΟΓΙΑΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΑΛΦΑ ΜΠΡΟΣΤΑ…

… ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΙΑΣΥΡΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ, ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ.

Εχουν κηρυξει τον πολεμο στα αδεσποτα και εμεις φυσικα δεν θα καθησουμε με σταυρωμενα χερια. Οσα δεν μπορουν να σας κανουν τα ζωα, μπορουν να σας τα κανουν στο πολλαπλασιο οι ανθρωποι… Και εδω δεν μιλαμε για τον ελαχιστο κοινο πολλαπλασιαστη, αλλα για τον μεγιστο.

Ανθρωποι οι οποιοι δεν ειναι σε θεση και δεν εχουν τη δυνατοτητα να μαχονται σε καθε περιπτωση της ζωης τους ως μελη μιας πολιτειας, προσφεροντας βοηθεια στους υπολοιπους, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ