Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ή αντιπρόεδρος της Χρυσής Αυγής;

«Υπεράνω όλων η Πατρίς» γράφει στο προφίλ του ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ…

Τον γνωρίζετε τον Κώστα Μητσόπουλο; Όχι. Είναι ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, της οργάνωσης νέων της Νέας Δημοκρατίας.

Σκέφτηκε λοιπόν και αυτός να αφήσει το στίγμα του, να στείλει το μήνυμά του για την επέτειο του Πολυτεχνείου ανεβάζοντας το παρακάτω tweet:

Έχουν ξεκινήσει οι 3-ήμερες εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και όλο το αριστερό ψέμα. Πάλι σουλατσάρουν οι αναρχοάπλυτοι με τις μολότοφ..

Κι επειδή ο χώρος στο Twitter είναι περιορισμένος, αναπτύσσει ο κ. Μητσόπουλος τη δημοκρατική του σκέψη πιο άνετα στο Facebook: «Κάθε χρόνο,τα ίδια και τα ίδια. Κουκούλες, μολότοφ, κάφροι και επεισόδια. Σπάτε μαγαζιά, καίτε αμάξια, λεηλατείτε περιουσίες του απλού κοσμάκη… …Εσείς οι αναρχοάπλυτοι υποστηρίζετε αυτούς που κόβουν το ψωμί του λαού, κλείνετε τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια και δείχνετε πόσο φασιστοειδή είστε με την βία σας. Οπότε είναι καιρός να γυρίσετε σπιτάκι, να βγάλετε τις κουκούλες και να μπείτε στη Ferrari του μπαμπά σας. Εμείς δεν ξεχνάμε τις δολοφονίες των αθώων ανθρώπων εργαζομένων στην MARFIN».

Έχει να πει πολλά και για την… κομμουνιστική κυβέρνηση. «Μην ξεχνάτε ότι μας κυβερνούν κομμουνιστές. Κομμουνιστές ανθέλληνες που αγαπούν την κόκκινη σημαία, που σκότωναν από το 44 εώς το 49 Έλληνες στο συμμοριτοπόλεμο, ενώ όλοι οι ξένοι είχαν απωθηθεί. Κόκκινοι φασιστές που έχουν στόχο την προπαγάνδρα του διεθνισμού και της αναρχίας. Που δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό, κανένα δίλημμα, καμία παιδεία για να μην ξυπνούν τις μνήμες των θηριωδιών που έχει περάσει αυτός ο λαός από τον Τούρκο Μογγόλο. Μην ξεχνάμε, χούντα είναι, θα περάσει.. Στο Βίτσι και στο Γράμμο..»

Και για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για τα πιστεύω του, δημοσιεύει την παρακάτω φωτογραφία στη σελίδα του στο facebook με τους δύο νεκρούς ΧρυσΑυγίτες, καταθέτοντας το παράπονό του: «Εκεί που σκοτώθηκαν τα άλλα παιδιά (σ.σ.: οι δύο αυτοί), μόνο στεφάνια μνήμης υπάρχουν. Κανένας δεν ασχολείται στην τηλεόραση, κανένας στα ραδιόφωνα. Λες και τους χτύπησε μια αόρατη πέτρα από τον ουρανό αυτούς. Λες και αυτά τα παιδιά δεν τα γέννησαν μητέρες, απλώς φύτρωσαν».

Υπάρχει ανεπεξέργαστο, ακροδεξιό, υλικό στη Νέα Δημοκρατία ακόμα, πολύ πλούσιο. Θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα.

Αλήθεια; Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο Κώστας Μητσόπουλος ή της νεολαίας της Χρυσής Αυγής;